"Πετάλι & κλικ με τον Γ. Καλύβα

Athens Bike Festival : "Πετάλι & κλικ με τον Γ. Καλύβα" read more.....

 

"Πετάλι & Κλικ": Όταν το ποδήλατο... συναντά τη φωτογραφία, σε μια ξεχωριστή έκθεση!

"Εκατοντάδες τα χιλιόμετρα. με κουβάλησε σε ζέστη, βροχή, αέρα. με άκουσε να κλαίω, να γελάω, να τραγουδώ, να παραπονιέμαι. η παρέα στις βόλτες μου. μια παλιά αγάπη και παντοτινή. το Ποδήλατό μου. το ένα χέρι στο τιμόνι, το άλλο στην φωτογραφική. ανέβασε. κατέβασε ταχύτητες. πεταλάρω και απαθανατίζω καθημερινές γωνιές της πόλης μου. αξίες που καθημερινά ίσως τις προσπερνάμε. έχω πολλές ιστορίες να σας διηγηθώ, εντούτοις θα σας μιλήσει η φωτογραφία μου."

Ο Γιάννης Καλύβας μας προλογίζει το φωτογραφικό του έργο. Δεν είναι άγνωστος σε όσους κυκλοφορούν αρκετά στην πόλη και ακόμη περισσότερο σε όσους έστω και μια φορά έχουν... κάνει πετάλι στις παρασκευιάτικες βόλτες του Freeday. Εκτός από την ενασχόληση με το ποδήλατο όμως, είναι και ένας αρκετά ταλαντούχος φωτογράφος.

Και το πάντρεμα των δύο αγαπημένων συνήθειών του μας δίνει την πολύ ξεχωριστή έκθεση "Πετάλι & κλικ", που παρουσιάζεται στο Athens Bike Festival και το περίπτερο Δ12.7,  σας περιμένει στην Τεχνόπολις στο Γκάζι από τις 20-22/09.

Περισσότερες πληροφορίες για το Γιάννη και το φωτογραφικό του έργο θα βρείτε στοwww.johncalivas.com

read more.....

Giannis Kalybas

Distomo, Giannis Kalybas

Μία συνέντευξη απ το περιοδικό Mbike